انتخاب شركت تكوين آزمايش پارسه به عنوان اولين شركت دانشگاهي دانش بنيان صنعتي

شركت دانش بنيان تكوين آزمايش پارسه كه در ليست شركت هاي دانش بنيان نوپا قرار داشته است؛ در تاريخ 95/10/18 موفق به كسب عنوان دانش بنيان صنعتي گرديده است.
لازم به ذكر است هم اكنون بيش از 2700 شركت دانش بنيان در كشور فعال مي باشند كه از اين تعداد 1700 شركت نوپا، 640 شركت توليدي و 360 شركت صنعتي مي باشند كه شركت تكوين آزمايش پارسه اولين شركت دانشگاهي است كه به دليل طراحي و ساخت انواع فريز درايرها و سيستم تصفيه آب و دستگاههاي هاپكينسون بار و تفنگ گازي در ليست 360 شركت دانش بنيان صنعتي ايران قرار گرفته است.
 گروه مهندسی مکانیک این انتخاب را که برگ زرین دیگری بر افتخارات گروه مهندسی مکانیک دانشگاه اراک می باشد به جناب آقای «دکتر ذوالفقاری» و تمامی مدیران و کارمندان تلاشگر این شرکت تبریک عرض نموده و برای این عزیزان موفقیت و توفیقات روزافزون خواستاریم.